OPET SE KRADU SADNICE SA JAVNIH POVRŠINA

Radnici zaposleni u Sektoru za održavanje zelenila, Komunalno Stambenog doo, uredili su, prije dvadesetak dana, skver u Igalu, na rasksnici ulica Sava Ilića i Pete crnogorske brigade, odnosno kod bivšeg hotela “Tamaris”. Zasađeno je: Strelitzia reginae 3 kom, Hibiskus 3 kom, Callistenon „Little John“ 15 kom, Bogumila mini patuljasta 21 kom, Gazania 60 kom.

Danas, sa žaljenjem, konstatujemo da je u toku prethodne noći ukradeno: strelitzia, 5  callistenona „Little John“ i veći broj gazania.

Podsećamo da su, prije mjesec dana, ispred novouređenog starog železničkog tunela između Zelenike i Meljina, na novom skveru, sa strane Zelenike, ukradene dvije agave.

Ono što dodatno zabrinjava i što bi trebalo da zainteresuje Komunalnu policiju i Centar bezbjednosti, je činjenica da strelitzia nije uopšte mala i da nije ručno kopano već da je izvučena mašinski.

Preostaje nam da ponovimo što smo rekli i prije mjesec dana:

Naši radnici su uložili ne mali trud, opštinki budžet sredstva, a bezumnici su na sve to odgovorili vandalizmom. Hoće li se zaustaviti na ovome? Hoće li ovo jednom prestati?