KOMUNALNO STAMBENO: AKTUELNO UREĐENJE ZELENILA

Zaposleni u Komunalno-stambenom preduzeću uređuju  zelene površine i komunalnu infrastrukturu, na više lokacija u gradu.

U Sektoru za održavanje lokalnih puteva sanirali su oštećenja: pored magistrale na početku Igala, kod prodavnice „Stihl“ i na raskrsnici Jok Megdana kod caffe bara „Club di“ i kod rezervoara na Stanišića Dubravi.

Ekipe u  sektoru uredili su površine na raskrsnici Norveške i Skojevske ulice, u neposrednoj blizini pijace i јavne garaže, na Šetalištu Pet Danica, od restorana „Mimoza“ do „Galeba“ i oko Centra bezbjednosti u Herceg-Novom. Uređeni su  i  betonski podesti.  Orezane palme, koje su ometale pješačku komunikaciju kao i glicinije, koja se nalazi na odrini kod ulaza  u zgradu.  Uređeno je zelenilo na Stepeništu Sima Matavulja. Prethodno su uredili  park „Boka“,  kao i površine oko dvorane „Park“.  Uređena je i porta  crkve Sv. Đorđa u Lazarevićima.

Po nalogu Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost  postavili su usporivače” ležeće policajce” u Bijeloj, na dvije lokacije u Baošićima, Đenovićima i na po jednoj lokaciji u Kumboru i Zelenici

Izvor: Radio Herceg Novi